Izvor: eKapija | Utorak, 13.02.2018.| 10:25

Na prodaju autobusi i teretna vozila kraljevačkog Autotransporta

Ilustracija (Foto: Aleph Studio/shutterstock.com)
Stečajni upravnik kraljevačkog Autotransporta oglasio je prodaju četiri celine imovine ovog preduzeća - autobusa, sekundarnih sirovina (autobusa i drugih vozila u lošem stanju), priključnih i teretnih vozila, te dostavnih i putničkih vozila.

Prvu celinu čini ukupno 32 autobusa (Mercedes, Volvo, Neobus, Sanos, FAP, Scania Starbus, Iveco Daily, Ikarbus), a njena početna cena iznosi 23,322 miliona dinara.

U drugoj celini su 26 autobusa u lošem stanju, poluprikolica, dostavno voziilo Fiat Ducato, dva traktora i traktorska poluprikolica, kao i viljuškar. Ova vozila se, kao sekundarne sirovine, prodaju na kilogram (početna cena 9 din/kg). Obavezni depozit je 1,034 miliona dinara.

Treća celina se prodaje po početnoj ceni od 13,76 miliona dinara, a četvrta za najmanje 598.000 dinara. Javno nadmetanje održaće se 16. marta 2018. u 13 časova, u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Podsetimo, Autotransport je u stečaj otišao početom 2016, a potom je počela i prodaja imovine iz stečaja. Turska Tai Group nedavno je kupila auto-bazu ovog kraljevačkog preduzeća gde, kako je najavljeno, planiraju otvaranje fabrike konfekcije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.