Izvor: Promo | Utorak, 13.02.2018.| 09:43

CADCAM Data poklanja pripremni kurs za CATIA sertifikaciju

Dassault Systemes u okviru svog edukacionog i sertifikacionog programa poverenje ukazuje samo partnerima koji su svojom stručnošću i kompetencijama dokazali da mogu da odgovore na najzahtevniije projekte. U tom smislu, CADCAM Data, kao partner koji već dugi niz godina u okviru svog Obrazovnog centra, obezbeđuje obuke za kompleksna industrijska rešenja iz portfolia Dassault Systemes i ove godine je zvanično ovlašćen za održavanje edukacije i sprovođenje sertifikacionog postupka.

Bitno je naglasiti da je CADCAM Data jedini sertifikovani partner kompanije Dassault Systemes za edukaciju i sertifikaciju za teritoriju Srbije, Crne Gore i Makedonije i članica je CADCAM Grupe koja obezbeđuje edukaciju i sertifikaciju i u ostalim zemljama članicama – Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Povodom statusa GOLD Partnera kompanije Dassault Systemes, CADCAM Data poklanja pripremni kurs za CATIA sertifikaciju - promo ponuda traje do 31. marta 2018.

U okviru ovog sertifikacionog programa, CADCAM Data omogućava sticanje veština i iskustava za rad sa složenim industrijskim proizvodima i procesima. Posedovanjem sertifikata o stečenim znanjima koja su potvrđena programom kompanije Dassault Systemes, polaznici stiču mogućnost samostalnog konstruisanja, ali i rukovođenja timom ljudi na realizaciji kompleksnih projekata.

Detaljne informacije potražite na sajtu preduzeća CADCAM Data.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.