NavMenu

Pogledajte kako će izgledati Bulevar patrijarha Pavla u Rakovici - Početak rekonstrukcije u martu 2018.

Izvor: eKapija Nedelja, 11.02.2018. 18:42
Komentari
Podeli
U Bulevaru patrijarha Pavla u Rakovici nedavno su osvanuli bilbordi koji najavljuju novi izgled ove saobraćajnice, koja vodi do Mosta na Adi.

Da će radovi početi već za mesec dana, najavila je i lokalna samouprava. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu Gradske opštine Rakovica, prva faza, koja kreće u martu, obuhvata rekonstrukciju od mosta na Adi do skretanja za Ulicu Pere Velimirovića. Radove finansira Grad Beograd i Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Prema ilustracijama budućeg rešenja, koje su objavljene, tramvaji će voziti sredinom Bulevara patrijarha Pavla, kao što je urađeno i u Bulevaru kralja Aleksandra i Ulici vojvode Stepe. Ulica bi trebalo da bude proširena, te da u svakom pravcu budu po dve kolovozne trake.


Saobraćajnica Patrijarha Pavla u uličnoj mreži grada predstavlja magistralni koridor i pre svega je planirana za odvijanje tranzitnog saobraćaja. Njena uloga je da autoput, Novi Beograd i Most na Adi saobraćajno poveže sa Ulicom patrijarha Dimitrija, Kružnim putem, Ibarskom magistralom i obilaznicom oko Beograda, podsećaju na sajtu Opštine Rakovica.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.