NavMenu

Luks Elektro iz Uba osvetljava deo puta Stara Pazova-Stari Banovci

Izvor: RTV Četvrtak, 08.02.2018. 11:00
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Take Photo/shutterstock.com)Ilustracija
Ove godine biće izgrađena trasa javne rasvete na koridoru deonice puta Stara Pazova-Stari Banovci, odnosno u ulicama Vuka Karadžića, Banovačke i petlje za autoput E-75 oko kružnog toka, a opština Stara Pazova je polovinom januara zaključila ugovor sa preduzećem za projektovanje i izvođenje elektro-energetskih radova Luks Elektro iz Uba, koje će obaviti građevinske i elektromontažne radove vredne više od 6 miliona dinara.

Nakon završetka radova, svaki učesnik u saobraćaju moći će na vreme i sa sigurnošću jasno da uoči trasu puta, ivičnjak i eventualne prepreke.

Stubovi sa svetiljkama dugi 10 metara biće postavljeni na svakih 40 metara po sredini koridora ove saobraćajnice i po obodu kružnih tokova saobraćaja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.