NavMenu

Ana Pajović, CHC Head Adriatic u kompaniji Sanofi - Zašto sam izabrala COTRUGLI Business School

Izvor: Promo Četvrtak, 08.02.2018. 09:11
Komentari
Podeli
Ana PajovićAna Pajović
Ana Pajović je diplomirani farmaceut, sada na poziciji Head of Consumer Healthcare Adriatic u kompaniji Sanofi. Završila je Farmaceutski fakultet, a već skoro 20 godina radi u farmaceutskoj industriji, na vodećim pozicijama u farmaceutskom biznisu u globalnim svetskim kompanijama u regionu Balkana.

Ana Pajović se za usvajanje novih znanja i umrežavanje opredelila za COTRUGLI Business School.

Koji su razlozi za odabir ove poslovne škole?

- COTRUGLI Business School su mi preporučile kolege, bivši studenti, članovi Alumni kluba. Moji osnovni razlozi za upis ove škole su vrhunski profesori iz vodećih evropskih i svetskih škola kao i kvalitet programa. Škola prati najnovije trendove u globalnom biznisu, ekonomiji, marketingu, preduzetništvu. Danas smo zahvalni što smo imali prilike da budemo studenti naših omiljenih profesora -Terence Tse, Anthony J.Evans i Nicolas Kfuri. Uvek rado odemo u školu da ih čujemo ponovo.

Koji ste program u COTRUGLI školi izabrali? Zbog čega ste se odlučili baš za njega?

- EMBA, jer je bilo u skladu sa mojim iskustvom.

Kako ste čuli za stipendije? Kako je tekao proces dobijanja stipendije?

- Od koleginica sa posla, bivših studenata, članova Alumni kluba. Proces koji sam ja prošla u Cotrugli školi u Srbiji, nije bio lak, bilo je vrlo zahtevno i detaljno. Najpre intervjui, a onda i predstavljanje sebe, svojih želja, iskustava, planova kroz pisanje zadatka i na kraju teamwork. Proces je pokazivao ozbiljnost.


Koja su bila vaša očekivanja od programa? U kojoj meri su ona zadovoljena?

- Očekivala sam da unapredim svoje znanje o ekonomiji, finansijama, ličnom razvoju i preduzetništvu. Takođe da upoznam buduće poslovne saradnike i prijatelje. Program je prevazišao moja očekivanja.

Šta je ono što vam se najviše dopada?

- Vrhunski profesori, energija i atmosfera poverenja i povezanosti koju smo napravili u našoj generaciji. Stekla sam drage i bliske prijatelje, i mnogo poslovnih partnera i mentora.

Kakvi su vaši planovi za dalji razvoj karijere?

- Razvoj karijere vidim u nekom drugom delu sveta – u ovoj ili čak novoj industriji ili u preduzetništvu. Škola me je ohrabrila.

PRIJAVE ZA STIPENDIJE

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regionu, i ove godine dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) ambicioznim pojedincima svesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredak u karijeri.

Ako se nalazite među onima koji su spremni da ulože u znanje, prošire mrežu kontakata i povećaju svoju konkurentnost u svetu biznisa, prijavite se na stipendije koje COTRUGLI dodeljuje progresivnim menadžerima u Srbiji u ukupnoj vrednosti od više od 100.000 EUR!
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.