NavMenu

Sajam nameštaja od 10. do 16. novembra na Beogradskom sajmu

Izvor: Biznis Sreda, 05.11.2008. 13:42
Komentari
Podeli

Međunarodni 46. sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 46. međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju, održaće se na Beogradskom sajmu od 10. do 16. novembra.

Kako su najavili organizatori, na ovim manifestacijama će učestvovati ukupno 550 izlagača od kojih je oko 150 iz 20 zemalja sveta.

Na oko 40.000 m2 Beogradskog sajma, izlagači će predstaviti proizvode iz oblasti nameštaja, opreme, mašina, alata, reprodukcionog materijala, prateće proizvode i opremu za uređenje enterijera, stručnu literaturu, časopise i novitete.

Biće organizovane i nacionalne prezentacije u organizaciji Privredne komore Republike Srpske, Privredne komore Hrvatske i grupno predstavljanje izlagača iz Slovenije.

- Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu jedan je od najvećih i najznačajnijih sajmova u ovoj oblasti u ovom delu Evrope i nalazi se u grupi velikih evropskih sajmova nameštaja. Član je Međunarodne Unije Sajmova (UFI) i u internoj kategorizaciji spada u prvu kategoriju sajmova - navodi se u saopštenju Beogradskog sajma.

Radno vreme sajma je od 10h do 19h, a u nedelju 16. novembra, od 10.00 do 17.00. Cena pojedinačne ulaznice je 280 dinara, a za grupne posete 180 dinara. Cena parkinga je 100 dinara po satu, a parkiranje za ceo dan je 500 dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.