NavMenu

Počinje trka za najbolje marketinške kampanje - Prijave za Effie nagradu od 15. februara

Izvor: eKapija Utorak, 06.02.2018. 15:02
Komentari
Podeli
Sa prošlogodišnje dodele Effie nagradaSa prošlogodišnje dodele Effie nagrada
Prijavljivanje za ovogodišnju Effie nagradu počinje 15. februara, od kada će oglašivači i agencije moći da kandiduju svoje prošlogodišnje kampanje za ovo prestižno priznanje, najavili su organizatori.

Drugu godinu zaredom IAA Srbija (International Advertising Association – Serbian Chapter) organizuje Effie Festival u Srbiji. Ove godine trajaće od januara do juna, a kampanje će se takmičiti u 22 kategorije: proizvodi i usluge (8) i specijalne (14). Za učešće na ovogodišnjem festivalu mogu se prijaviti marketinške aktivnosti koje su sprovedene u periodu od 1. januara do 31. decembra 2017. godine.

U žiriju za dodelu Effie priznanja našli su se neki od najistaknutijih marketinških stručnjaka, pa je tako predsednik žirija Srđan Bogosavljević iz kompanije Ipsos Adria, a potpredsednica Jelena Šarenac iz Henkela.

Organizatori i ove godine očekuju veliko interesovanje, posebno ako se ima u vidu da je povećan broj takmičarskih kategorija.

- S obzirom na to da smo prve godine imali veoma kvalitetne prijave, očekujem da ćemo ovog puta dodeliti zlato, jer svi imamo više znanja i iskustva u takmičenju. Novina u odnosu na prethodnu godinu su pojedine kategorije, ali i proširenje žirija, što će biti realizovano u skladu sa smernicama Effie Worldwide. Prošle godine je od ukupno 44 prijavljena rada osam nagrađeno sa dva srebra i šest bronzanih trofeja – kaže Jelena Ivanović, izvršna direktorka IAA.


Festival Effie Awards prvi put je organizovan u Srbiji 2017. godine.

Više informacija o ovogodišnjem festivalu možete pogledati na sajtu effie.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.