NavMenu

Proslava uspešne godine Konstruktor Grupe

Izvor: Promo Ponedeljak, 29.01.2018. 15:31
Komentari
Podeli
Srđan KisinSrđan Kisin
Za skoro 14 godina postojanja, Konstruktor je svoj građevinski pečat urezao na više od 200 izgrađenih objekata, sa više od 500.000 m2. Prethodna 2017. godina je za Konstruktor bila najuspešnija do sada. Potvrđena je izvanredna konkurentska pozicija u Srbiji i regionu, proširen je poslovni portfolio i broj preduzeća u Grupi, realizovana su mnogobrojna in-house rešenja, pri čemu dominiraju projekti sa modernim "design & build" pristupom, navela je kompanija u saopštenju.

Kako je navedeno, Konstruktor postoji zahvaljujući izvanrednoj saradnji sa investitorima, podizvođačima, dobavljačima, ali i odličnom Konstruktor timu, koga čini više od 50 inženjera svih profila, odnosno direktno i indirektno preko 500 zaposlenih na svim gradilištima.


Svaki uspeh treba adekvatno proslaviti. Konstruktor je sve svoje goste-prijatelje pozvao u hotel Hyatt, gde je 17. januara 2018. godine organizovana proslava za više od 250 prisutnih gostiju. U prijateljskoj atmosferi su razmenjeni utisci sa prijateljima-poslovnim saradnicima, predstavljeni su planovi daljeg razvoja kompanije i "zakazano" je novo druženje, istim povodom, za godinu dana.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.06.2024.  |  Vesti

Žaklina Stojanović, dekanica Ekonomskog fakulteta u Beogradu - Stvaramo lidere koji su konkurentni na tržištu rada

U toku je elektronska prijava za upis na Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu. Dekanica prof. dr Žaklina Stojanović ističe brojne prednosti Ekonomskog fakulteta, kao što su dve diplome, brzo zapošljavanje nakon studija, sticanje najkvalitetnijeg znanja, savladavanje najvažnijih veština i bavljenje željenom profesijom. Kaže da se Ekonomski fakultet, kao i ostali fakulteti, služi informisanjem preko društvenih mreža budućih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.