NavMenu

Kompanija D-Marin preuzma upravljanje Portonovi marinom kod Herceg Novog

Izvor: Radio Jadran Petak, 26.01.2018. 14:35
Komentari
Podeli
Budući izgled Portonovi marineBudući izgled Portonovi marine
Upravljanje Portonovi marinom preuzima kompanija D-Marin, koja posluje u okviru Dogus grupe, saopšteno je iz kompanije Azmont investments.

- Grupa vidi nautičku industriju kao područje s visokim razvojnim potencijalom. Upravljajući sa 10 jedinstvenih marina u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj, te dva remontna brodogradilišta za mega jahte, u Španiji i Francuskoj, D-Marin je jedan od najvećih međunarodnih lanaca marina na istočnom Mediteranu koji promoviše rekreacijski jahting, pruža ključnu infrastrukturu koja omogućava pristup zajednici plovnim putevima, te razvija održive kompanije koje podstiču lokalno zapošljavanje i ekonomski rast - precizirali su u Azmontu.

Koristeći svoje bogato iskustvo i visoke standarde upravljanja, D-Marin nastavlja da širi svoje poslovanje novim ugovorima u upravljanju marinama. Time će Portonovi marina, izgrađena na jednom od najatraktivnijih delova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima.

Smeštena na istočnoj strani Portonovi resorta, Portonovi marina sa Jaht klubom izgrađena je da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rešenjima, marina nudi najveći nivo usluga u kombinaciji sa vrlo atraktivnim cenama.

Portonovi Marina će služiti i kao granični prelaz, te će uz sve ostale sadržaje nuditi i snabdevanje vodom i strujom, sanitarni čvor, servis za pranje, te benzinsku stanicu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.