NavMenu

Ročište po tužbi za utvrđivanje osnovanosti duga hotela Slavija odloženo za 6. februar

Izvor: Beta Sreda, 24.01.2018. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: Africa Studio/shutterstock.com)
Privredni sud u Beogradu odložio je danas ročište na kome je trebalo da se razmatra tužba za poništenje odluke Arbitažnog veća o potraživanju od oko 1,2 mil EUR firme Fil Šar od beogradskog hotela Slavija.

Razlog odlaganja ročišta za 6. februar je, kako se navodi u saopštenju hotela Slavija, što advokatu kompanije Fil Šar iz Podgorice, poziv za ročište nije uručen osam dana pre održavanja ročišta, već 19. januara ove godine.

Firma Fil Šar u vlasništvu udovice ubijenog Branislava Šaranovića potražuje od hotela Slavija 1,2 mil EUR, a sa sudskim troškovima 2 mil EUR.


Zbog tog duga je sudski izvršitelj, pre donošenja odluke u Privrednom sudu o osnovanosti tog duga, prodao 16. januara deo hotela Petru Matijeviću, vlasniku Industrije mesa Matijević za 6,5 mil EUR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.