Izvor: Promo | Četvrtak, 18.01.2018.| 11:09

Mladen Kuparić novi direktor Wilo Beograd - Kompanija ostvarila rekordne rezultate u 2017. godini

Mladen Kuparić
Wilo Beograd, ćerka firma svetski poznatog proizvođača pumpi i pumpnih sistema Wilo SE iz Dortmunda, je 2017. godinu završila sa najboljim rezultatom ikada, a u 2018. godinu ulazi sa još većim ambicijama, planovima, i novim direktorom – Mladenom Kuparićem. Kuparić se Wilo-u pridružio 8. januara 2018. godine, i na tu poziciju je došao nakon dugogodišnjeg rada u firmi Robert Bosch d.o.o, gde je u diviziji Termotehnike proveo 20 uspešnih godina na rukovodećim pozicijama. Veliko iskustvo stečeno tokom tih godina rada u Bosch-u garantuju dalji rast i razvoj Wilo-a na domaćem tržištu, navela je kompanija Wilo u saopštenju.

Na pitanje, "kakva su očekivanja i planovi u narednom periodu, i kakvi su utisci prelaska u Wilo Beograd", Kuparić je odgovorio:

- Firma Wilo Beograd predstavlja jednu veoma kompaktnu celinu, i tim ljudi koji u njoj radi daje sigurnost da će rezulati u narednom periodu biti samo bolji, i naš tržišni udeo sve veći. Koliko mogu da primetim kolege su tokom godina poslovanja stvorile prepoznatljiv brend u koji potrošači imaju poverenja. Od svih zaposlenih u Wilo Beograd može se očekivati apsolutna stručna i tehnička podrška pri izboru pumpi i prateće opreme, transfer informacija vezan za savremene trendove razvoja pumpi, kao i razne vrste treninga i obuka vezanih za WILO proizvode i pumpnu tehniku uopšte.


Planovi za naredni period su ambiciozni, a cilj kompanije Wilo Beograd je da raste na svim područjima u kojima posluje, kao i da još više produbljuje saradnju sa poslovnim partnerima, nudeći im kvalitetne proizvode, ali i veoma bitne prateće usluge kao što su servis i tehnička podrška.

- Namera nam je da pojačamo prisustvo na tržištu u Srbiji i Crnoj Gori, intezivno radimo na tome, potencijal je tu i on je neosporan - navodi kompanija Wilo.

Wilo je prethodnu godinu, pored odličnih poslovnih rezultata, završio na fantastičan način: velikom promocijom prve smart pumpe na svetu Wilo-Stratos MAXO, pred više od 60 inženjera i projektanata, a koja je održana u okviru 48. Kongresa KGH.

- To dokazuje posvećenost tima i ugled koji Wilo kao brend ima na lokalnom tržištu. Pored toga, sa našom novom Wilo-Stratos MAXO pumpom, potvrđujemo svoju poziciju digitalnog pionira u pumpnoj industriji, o čemu će biti još dosta reči u nadolazaćeim mesecima i godinama - stoji u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.