NavMenu

Još dva meseca do Sinergije 05

Izvor: Mikro Petak, 19.08.2005. 15:14
Komentari
Podeli

Microsoft Sinergija je najveća tehnička konferencija u Srbiji i Crnoj Gori koja okuplja IT profesionalce, programere i korisnike poslovnih aplikacija, obezbedujući sredstva, informacije i resurse za izgradnju povezanih sistema poslovanja primenom Microsoft tehnologija i rešenja. Ovogodišnja, peta po redu Microsoft Sinergija, biće održana od 12. do 14. oktobra u Sava Centru.

Tema IT događaja godine je umetnost povezivanja, a sponzori Hewlett-Packard (generalni) i Quest (zlatni).

Kao jedinstven spoj sadržaja namenjenih projektantima softvera, programerimai stručnjacima za infrastrukutru, Microsoft Sinergija 05 je vodeca tehničko-obrazovna konferencija u Srbiji i Crnoj Gori. Kroz više od 80 tehničkih predavanja, uobličenih u deset oblasti, učesnici će moći da se

upoznaju sa aktuelnim tehnologijama, kao i onima koje ce se tek pojaviti, uz mogućnost povezivanja sa vodećim stručnjacima iz ovih oblasti.

Posetioci Sinergije 05 imaće priliku da se, među prvima u svetu, uvere u revolucionarne novine koje donose tri nova Microsoft proizvoda. Navision 4.0 će biti predstavljen u lokalizovanoj verziji, dok ce SQL Server 2005 i Visual Studio 2005 u Beogradu doživeti svetsku premijeru.

Više informacija o konceptu, sadržaju, registraciji, pratećim programima i svemu ostalom vezanom za Sinergiju 05, možete pronaći na zvaničnoj Internet prezentaciji www.microsoft.com/scg/sinergija. Preko ove Web lokacije možete se i registrovati za učešce na Sinergiji 05 - vrednost kotizacije u pretprodaji je 16.125,00 dinara, za prijave i uplate do 23. septembra. (www.mikro.co.yu)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.