Izvor: eKapija | Sreda, 17.01.2018.| 09:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Proglašeni dobitnici PRO PR Awards nagrada za 2018. godinu

Ilustracija (Foto: sondem/shutterstock.com)
Organizacioni odbor PRO PR Awards-a objavio je u utorak (16. januara 2018. godine) imena dobitnika priznanja za 2018. godinu.

Kako je navedeno u saopštenju organizatora, nakon što je međunarodni žiri nominovao kandidate, posebna Komisija PRO PR Awards, koju čine renomirani evropski i regionalni stručnjaci, odlučila je na osnovu analiza, medijskih objava i drugih relevantnih podataka o imenima 23 dobitnika, među kojima su i četiri dobitnice iz Srbije.

Priznanje za doprinos razvoju struke odnosa s javnošću biće dodeljeno Nataši Đurđević, direktorki direkcije za komunikacije u Generali osiguranju, Branki Conić, direktorki PR agencije New Moment New Ideas, Milici Stefanović, menadžerki za odnose s javnošću u kompaniji Coca-Cola Srbija, i Ivani Đurić, načelnici Odeljenja za komunikacije u Ministarstvu za evropske integracije.

PRO PR Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnom i globalnom nivou. Pokrenut je 2012. godine povodom obeležavanja desete godišnjice PRO PR konferencije, a specifičan je po tome što je namenjen prvenstveno pojedincima.

Svečana dodela priznanja biće održana 13. aprila 2018. godine, u sklopu 16. izdanja PRO PR konferencije koja se ove godine organizuje na Zlatiboru od 11. do 14. aprila.

Priznanje PRO PR Awards uključuje i unikatnu statuu koju će za ovu priliku izraditi studenti Akademije umetnosti iz Novog Sada, a biće dodeljena i priznanja u dodatne tri kategorije: Vision City, Vision Manager, kao i PRO PR Awards Infigo Award. Imena dobitnika u tim kategorijama biće poznata 28. februara.

Imena svih dobitnika možete pogledati u PDF fajlu

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.