NavMenu

MIHAJLOVIĆ: Oko 195 miliona dinara za završetak obilaznice oko Leskovca

Izvor: Južne vesti Sreda, 17.01.2018. 15:45
Komentari
Podeli
Zorana MihajlovićZorana Mihajlović
Oko 195 miliona dinara, prema rečima potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, sliće se u kasu Leskovca kako bi radovi na Bulevaru Nikole Pašića bili završeni.

Ostalo je da se uradi spajanje sa bojničkim putem, ali pre toga, kako kaže, treba uskladiti projektnu dokumentaciju sa Zakonom o planiranju i izgradnji.

Radovi bi, kaže Mihajlović, trebalo da krenu u drugoj polovini tekuće godine.

Ovo je, kaže Mihajlović, važan infrastrukturni projekat, jer povezuje tri opštine - Bojnik, Medveđu i Lebane, ali je važan i za oko 200.000 ljudi, koji, kako kaže, gravitiraju u ovom delu Srbije.

- Ministarstvo će još jednom pogledati projektnu dokumentaciju i zajedno sa Putevima Srbije krenuti u realizaciju - kaže Mihajlović.

Dodaje da je Leskovac u prethodnom periodu završio eksprprijaciju, koja je donekle pravila probleme, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 98 miliona dinara.


Inače, izgradnju obilaznice oko Leskovca, koja je krenula još 2010. godine, pratila su kašnjenja, problemi oko dokumentacije i loše izvršeni radovi. Do sada je, u okviru ovog projekta, rekonstruisan nadvožnjak i uređen Bulevar od ulaska u grad do Devete ulice u naselju Rade Žunić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.