Izvor: eKapija | Sreda, 10.01.2018.| 14:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

KPMG organizuje peto studentsko takmičenje Ace the Case u Srbiji - Rok za prijave 15. februar

Pobednici takmičenja Ace the Case iz 2017. godine
Prestižno studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema Ace the Case, koje KPMG organizuje na globalnom nivou, biće održano i u Srbiji petu godinu zaredom.

Konkurs za učešće na takmičenju je otvoren, a studenti sa raznih fakulteta mogu se prijaviti do 15. februara slanjem svog CV-ja i motivacionog pisma na engleskom jeziku preko sajta KPMG.

Takmičenje Ace the Case, koje KPMG Srbija ove godine organizuje od 21. do 23. marta, predstavlja podršku mladim talentima da, kroz rešavanje konkretnih poslovnih problema, teorijsko znanje nadograde praktičnim i dodatno usavrše veštine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri, saopštio je KPMG.

Kako navode, prva dva dana takmičenja studenti prisustvuju radionicama koje vode stručnjaci za konsalting i reviziju. Treći dan je rezervisan za samo takmičenje kada timovi dobijaju poslovni problem i imaju nekoliko sati da urade analizu, ponude rešenje, naprave i osmisle prezentaciju.

Pobednički tim studenata čeka nagrada – dodatno usavršavanje sa stranim stručnjacima u jednoj od kancelarija KPMG-a.

- Takmičenje i u svetu i u Srbiji okuplja najbolje studente koji kroz rešavanje poslovnog slučaja pokazuju opšte znanje iz različitih oblasti, kao što su ekonomija, finansije, menadžment, marketing, pravo, ali i veštine poput analitičkih i prezentacionih. Ovakva takmičenja predstavljaju neprocenjivo iskustvo za studente, njihovo usavršavanje, a često i odskočnu dasku za zaposlenje - ukazao je Bojan Tucakov, rukovodilac sektora ljudskih resursa u kompaniji KPMG u Srbiji.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.