NavMenu

"US Serbia IT business Summit" - od 1. do 3. decembra 2008. godine u Čikagu

Izvor: eKapija Petak, 17.10.2008. 12:05
Komentari
Podeli

Konferencija "US Serbia IT Business Summit" biće održana u Čikagu od 1. do 3. decembra. Cilj konferencije je da se američkim firmama predstavi "srpska IT ponuda" - usluge iz oblasti informacionih tehnologija koje nude firme u Srbiji, tehnološke mogućnosti, stručno znanje, infrastruktura, kao i prednosti investicionog ulaganja u informatiku i telekomunikacije u Srbiji.

Na ovoj konferenciji kompanije će imati priliku da obnove ili uspostave veze sa najvećim tržištem na svetu kao i da predstave svoju delatnost.

Registracija za IT Summit može se obaviti na sajtu Kongresa srpskog ujedinjenja www.serbianunity.net ili u predstavništvu KSU u Beogradu.

Registracija je uslov dobijanja pozivnog pisma za kompaniju. Takođe, posle registracije kompanija, odnosno pojedinci koji će je predstavljati a koji se registruju, biće automatski stavljeni na listu putnika koju dobija Ambasada SAD za izdavanje viza. U registraciju je uračunata kotizacija za jednu osobu, dobijanje pozivnog pisma, materijali u Čikagu, učešće na "match making" događajima, ručak i koktel.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu www.itsummit2008.isp.telekom.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.