NavMenu

"New Moment New Ideas Company" najnagrađivanija kompanija na festivalu "Golden Drum" - 17 diploma i po jedna zlatna i srebrna medalja

Izvor: Tanjug Četvrtak, 16.10.2008. 10:22
Komentari
Podeli


Kompanija "New Moment New Ideas Company" osvojila je 17 diploma, jednu srebrnu i jednu zlatnu medalju na upravo završenom 15. festivalu reklama "Zlatni doboš" (Golden Drum) u Portorožu i time postala najnagrađenija kompanija ne samo iz Srbije, nego i iz celog regiona Balkana.

Na festivalu se, sa 2.753 rada, takmičilo 1.594 učesnika iz 42 države.

Kako je saopšteno iz kompanije, u okviru regionalne kompanije "New Moment New Ideas Company" najveći uspeh je postigao "New Moment Beograd", koji je osvojio srebro u kategoriji "print", zlato u kategoriji "outdoor" i prvu nagradu u kategoriji postera.

"New Moment" je regionalna agencija, sa tradicijom poslovanja dugom više od 30 godina i kompanijama u osam zemalja Jugoistočne Evrope.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.