Izvor: eKapija | Petak, 22.12.2017.| 11:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

U Gračanici otvorena poliklinika Bel Medic International

Ilustracija
Poliklinika Bel Medic iz Beograda proširila je svoje kapacitete i na centralnom Kosovu, pošto je početkom decembra u Gračanici otvorila novu zdravstvenu ustanovu, prenosi Radio KiM.

Prema rečima direktorke Bel Medic International u Gračanici, dr Ljiljane Smiljić, ova poliklinika pruža širok spektar usluga kroz vrhunsku dijagnostiku i lečenje.

- Oprema koju imamo je veoma moderna. Koristimo 4D ultrazvučnu i digitalnu rentgen dijagnostiku, kao i laboratoriju koja je savremeno opremljena. Tu su i brojne ordinacije - pedijatrija, mikrobiologija, ginekologija, oftalmologija, neurologija, psihijatrija, služba opšte medicine, stomatologija, maksilofacijalna hirurgija, dermatologija... Što je najbitnije, na ovaj način zaposlićemo nove ljude u Gračanici, a nosioci klinike biće izuzetno stručni lekari - rekla je dr Smiljić.

Jedan od osnivača poliklinike Bel Medic, Jasmina Knežević, kaže da proširenje ove zdravstvene ustanove pomaže razvoju srpske medicine.

- Želimo da ostvarimo dobre rezultate u svim krajevima naše zemlje i pokažemo da možemo da budemo u korak sa svetom. Misija koju smo započeli pokazuje da pameću i radom može da se opstane i uspe u našim krajevima - navodi Jasmina Knežević.

Kada je poliklinika Bel Medic osnovana 1995. godine, zapošljavala je četvoro ljudi. Danas ova privatna bolnica ima 400 stalno zaposlenih radnika u Beogradu i 350 konsultanata, a nedavno je u okviru ove zdravstvene ustanove otvoreno i prvo porodilište.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.