NavMenu

Otvorena prva zajednička poslovnica m:tel Austria i GO4YU u Beču

Izvor: eKapija Ponedeljak, 18.12.2017. 17:35
Komentari
Podeli
Prva zajednička poslovnica u BečuPrva zajednička poslovnica u Beču
Članice Telekom Srbija grupe, kompanije m:tel Austria i GO4YU, otvorile su prvu zajedničku poslovnicu u Beču.

Natalija Jegdić, savetnica generalnog direktora za marketing i prodaju Telekom Srbija grupe, osvrnula se na težnju grupe da pomoću svojih usluga ljudima omogući globalnu povezanost.

- U našem fokusu je da putem telekomunikacionih usluga povežemo naše ljude koji žive ili rade izvan Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Na veoma zahtevnom tržištu Austrije naša kompanija m:tel Austria pruža usluge mobilne telefonije, dok GO4YU pruža usluge televizije i fiksne telefonije. Zajedničkim nastupom i verujem sinergijskim efektom, pokrivamo bitne segmente komunikacije i na taj način ostvarujemo primarni cilj - zbližavamo ljude - rekla je ona.

Direktor m:tel Austria Milenko Cvijanović i direktorka GO4YU Jelena Radojković predstavili su mnogobrojne pogodnosti koje nude korisnicima.


Otvaranje poslovnice u Beču samo je korak u realizaciji plana širenja mreže i usluga u evropskim gradovima, ali i pokazatelj težnje za stalnim napredovanjem i razvojem multimedijalnih i telekomunikacionih usluga na novim tržištima, dodaje se u saopštenju Telekoma.

Svečanosti su prisustvovali predstavnici Ambasade Srbije, Srpske pravoslavne crkve, veliki broj privrednika, kulturnih, javnih ličnosti kao i naših ljudi koji žive i rade u Austriji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.