NavMenu

Izabrani Ambasadori dobre usluge - Časopis Turistički Svet dodelio priznanja za 2017.

Izvor: eKapija Nedelja, 17.12.2017. 16:41
Komentari
Podeli
Dobitnici nagradaDobitnici nagrada
Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije – Ambasadori dobre usluge za 2017. godinu, dodeljena su na Gala večeri hotelijera, održanoj 15. decembra 2017. godine u organizaciji redakcije časopisa Turistički Svet, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Za hotel godine proglašen je beogradski Square Nine, dok je priznanje u kategoriji Prodaja i marketing dodeljeno hotelu Courtyard by Marriott Belgrade City Center, u kategoriji F&B hotelu Hyatt Regency Beograd, a u kategoriji Recepcija hotelu Crowne Plaza Beograd. Za sektor domaćinstva nagrađen je Zepter Hotel Beograd, a za kvalitet usluge Garni hotel Townhouse 27 iz Beograda.

Priznanje za najbolji wellness & SPA centar dodeljeno je hotelu Izvor iz Aranđelovca, a hotelu Premier Aqua iz Vrdnika – za najbolji hotelski medicinski centar.

Za lidera hotelske industrije u 2017. proglašena je Ivona Borojević – generalni menadžer lanca Prezident Hoteli, dok je šefu kuhinje hotela Falkensteiner Beograd, Božidaru Stefanoviću, uručeno priznanje Chef of the Year 2017. Titulu Ambasador dobre usluge za 2017. godinu ponela je gošća iz Izraela, Jeannine Litmanowicz – direktorka Magic Balkans, za uspešnu međunarodnu promociju Srbije.

Press zvezdica dodeljena je hotelu Hill iz Jagodine, a priznanja za Novi kvalitet pripala su mladim beogradskim hotelima Saint Ten i TESLA Smart Stay.

Studio Maruška iz Čačka dobitnik je priznanja u kategoriji Turistički modni brend Srbije, a beogradska firma Austrochem u kategoriji Partner godine hotelske industrije Srbije.

Zlatna povelja Ambasadori dobre usluge za 2017. uručena je hotelu Majestic - Beograd, za 80 godina trajanja u hotelskoj industriji Srbije i borbe za kvalitet usluge.

Po prvi put dodeljeno je priznanje Guest Star najboljem hotelu u Crnoj Gori, koja je zemlja-partner ove nagrade za 2017. godinu. Najbolji hotel birala je publika, glasavši za jedan od 5 hotela na predlog Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Priznanje Guest Star 2017, po izboru gostiju, pripalo je hotelu Splendid u Bečićima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.