Izvor: eKapija | Nedelja, 17.12.2017.| 16:41
Izdvojite članak Odštampajte vest

Izabrani Ambasadori dobre usluge - Časopis Turistički Svet dodelio priznanja za 2017.

Dobitnici nagrada
Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije – Ambasadori dobre usluge za 2017. godinu, dodeljena su na Gala večeri hotelijera, održanoj 15. decembra 2017. godine u organizaciji redakcije časopisa Turistički Svet, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Za hotel godine proglašen je beogradski Square Nine, dok je priznanje u kategoriji Prodaja i marketing dodeljeno hotelu Courtyard by Marriott Belgrade City Center, u kategoriji F&B hotelu Hyatt Regency Beograd, a u kategoriji Recepcija hotelu Crowne Plaza Beograd. Za sektor domaćinstva nagrađen je Zepter Hotel Beograd, a za kvalitet usluge Garni hotel Townhouse 27 iz Beograda.

Priznanje za najbolji wellness & SPA centar dodeljeno je hotelu Izvor iz Aranđelovca, a hotelu Premier Aqua iz Vrdnika – za najbolji hotelski medicinski centar.

Za lidera hotelske industrije u 2017. proglašena je Ivona Borojević – generalni menadžer lanca Prezident Hoteli, dok je šefu kuhinje hotela Falkensteiner Beograd, Božidaru Stefanoviću, uručeno priznanje Chef of the Year 2017. Titulu Ambasador dobre usluge za 2017. godinu ponela je gošća iz Izraela, Jeannine Litmanowicz – direktorka Magic Balkans, za uspešnu međunarodnu promociju Srbije.

Press zvezdica dodeljena je hotelu Hill iz Jagodine, a priznanja za Novi kvalitet pripala su mladim beogradskim hotelima Saint Ten i TESLA Smart Stay.

Studio Maruška iz Čačka dobitnik je priznanja u kategoriji Turistički modni brend Srbije, a beogradska firma Austrochem u kategoriji Partner godine hotelske industrije Srbije.

Zlatna povelja Ambasadori dobre usluge za 2017. uručena je hotelu Majestic - Beograd, za 80 godina trajanja u hotelskoj industriji Srbije i borbe za kvalitet usluge.

Po prvi put dodeljeno je priznanje Guest Star najboljem hotelu u Crnoj Gori, koja je zemlja-partner ove nagrade za 2017. godinu. Najbolji hotel birala je publika, glasavši za jedan od 5 hotela na predlog Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Priznanje Guest Star 2017, po izboru gostiju, pripalo je hotelu Splendid u Bečićima.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.