NavMenu

Ivan Kostadinović prvi dobitnik nagrade UFDS za finansijskog direktora godine

Izvor: eKapija Subota, 16.12.2017. 14:55
Komentari
Podeli
Aleksandar Plavšin, Violeta Kovačević, Ivan Kostadinović, Mina JanjićAleksandar Plavšin, Violeta Kovačević, Ivan Kostadinović, Mina Janjić
Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) dodelilo je u petak (15. decembra 2017. godine), u beogradskom hotelu Crowne Plaza, nagradu za najboljeg finansijskog direktora godine. Članovi ove poslovne asocijacije odlučili su da priznanje za najuspešnijeg u 2017. godini pripadne Ivanu Kostadinoviću iz kompanije Bambi iz Požarevca.

- Ovo je veliko priznanje za mene jer dolazi od stručnih i kompetentnih kolega čije mišljenje izuzetno cenim i uvažavam. S druge strane, ovo je i velika satisfakcija da budem još bolji i uspešniji u svom poslu - rekao je dobitnik ovogodišnje nagrade Ivan Kostadinović, finansijski direktor (CFO) kompanije Bambi.

Predsednik UFDS Milan Bukumirović poručio je da je cilj izbora CFO-a godine podizanje svesti domaće javnosti o važnosti finansijske struke i jačanje uloge finansijskih direktora u privredi i institucijama od značaja.

Menadžer UFDS Aleksandar Plavšin podsetio je da je Udruženje sa 30 članova u martu ove godine stiglo do 65 krajem 2017. i najavio da će, usled brojnih izazova u domaćoj privredi, naredne aktivnosti UFDS biti usmerene na razmenu iskustava iz prakse, regionalnu saradnju, unapređenje poreske politike i poslovnog ambijenta.

Udruženje finansijskih direktora Srbije je strukovna asocijacija koja okuplja finansijske direktore i rukovodioce sektora finansija na teritoriji Republike Srbije. Članovi UFDS upravljaju finansijama u kompanijama koje ostvaruju 4,7 mlrd EUR prihoda i zapošljavaju 32.000 ljudi.

Udruženje je osnovano 2014. godine u Beogradu, sa ciljem povezivanja finansijskih direktora, podsticanja njihovog profesionalnog razvoja i jačanja uloge profesionalaca iz sektora finansija u privredi Republike Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.