NavMenu

Izbor direktora Agencije za borbu protiv korupcije 27. decembra

Izvor: Politika Sreda, 13.12.2017. 08:26
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Na konkurs za izbor novog direktora Agencije za borbu protiv korupcije stiglo je 13 prijava, a konkursna komisija će u narednih sedam dana obaviti razgovore sa svim kandidatima, kažu za Politiku u ovoj instituciji.

Komisija treba da obavi selekciju i odboru agencije, koji je drugostepeni organ, predloži tri najbolja kandidata. Plan odbora je da već na sednici 27. decembra obavi razgovor sa sva tri kandidata i istog dana izabere direktora, koga će zamoliti, kako saznaje beogradski list, da što pre raspiše konkurs za zamenika direktora antikorupcijske agencije.

Od 13 pristiglih prijava na konkurs, raspisan 24. novembra, jedna je već odbačena, budući da kandidat ne ispunjava osnovni uslov da je završio Pravni fakultet. Rok za podnošenje prijava je istekao u ponedeljak, 11. decembra, a komisija će, kažu u agenciji, razmatrati i prijave koje eventualno stignu poštom do srede (13. decembra 2017. godine), do 11 sati, piše Politika.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.