NavMenu

"CB Richard Ellis" dobitnik "Liquid Real Estate" nagrade - najbolja konsultantska kompanija u oblasti nekretnina

Izvor: eKapija Sreda, 08.10.2008. 08:29
Komentari
Podeli

U okviru "Liquid Real Estate" nagrada za 2008. godinu, koje dodeljuje magazin "Euromoney", "CB Richard Ellis" je proglašena za najbolju svetsku konsultantsku kompaniju u oblasti nekretnina. Ovo je treći put uzastupno u poslednje četiri godine da ova kompanija dobija tu prestižnu nagradu, navedeno je u saopštenju te kompanije.

"Euromoney", vodeća publikacija koja se bavi međunarodnim finansijama, jednom godišnje anketira svoje čitaoce – ključne ličnosti iz korporativnog i finansijskog sveta u preko 160 zemalja – koji biraju vodeće konsultantske kompanije u domenu nekretnina, kao i građevinske kompanije i investitore na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou.

"CB Richard Ellis" je osvojio ukupno 109 "Liquid Real Estate" nagrada koje dodeljuje magazin "Euromoney". Pored nagrade za najbolju svetsku konsultantsku kompaniju u domenu nekretnina, ova kompanija je takođe bila proglašena za svetskog lidera na polju korporativnog konsaltinga vezanog za nekretnine, upravljanja i održavanja nekretnina, procene vrednosti nekretnina, kupo-prodajnih aktivnosti i usluga zakupa-izdavanja.

- Ove nagrade su naročito značajne jer su naši klijenti i kolege iz branše upravo izabrale kompaniju "CB Richard Ellis za najbolju" - kaže Brett White, predsednik i izvršni direktor kompanije "CB Richard Ellis".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.