Izvor: eKapija | Četvrtak, 07.12.2017.| 13:41

Održan zagrebački REXPO 2017 - O investicionim trendovima u regiji diskutovali izvođači, projektanti, arhitekte...

REXPO 2017
U zagrabačkoj City Plazi nedavno je održan šesti Međunarodni sajam investicionih projekata – REXPO 2017 (30. novembar - 1. decembar), koji je ugostio mnogobrojne investitore, developere, izvođače, projektante, arhitekte, banke, investicione fondove, hotelijere, predstavnike ministarstava, županija i gradova, medije, kao i sve ostale zainteresovane za razvoj javnih i privatnih investicionih projekata.

Na ovom skupu je, između ostalog, bilo reči o novim investicijama i trendovima, stanju građevinske opreme, spremnosti tržišta za high-end stambene projekte, prilikama za ulaganje i razvoj iz EU fondova, investicionim trendovima u regiji...

Kako je navedeno u saopštenju organizatora, na zatvaranju sajma, dodeljena je i nagrade REXPO Best New Hotel Award 2017.

Nagradu je osvojio Tarcin Forest Resort & Spa MGallery by Sofitel Sarajevo, u jakoj konkurenciji koju su činili finalisti, hotel Excelsior Dubrovnik i hotel Spirito Santo Palazzo Storico iz Rovinja, navodi se u saopštenju.

Ove godine prvi put je dodeljena i nagrada REXPO 2017 Best New Investment Award, koju je osvojila hrvatska IT kompanija Infobip iz Vodnjana.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.