Izvor: Tanjug | Četvrtak, 07.12.2017.| 11:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Beogradski pobednik" u rukama devet kompanija

Sa dodele priznanja
U Skupštini grada Beograda upriličena je svečanost povodom dodele tradicionalne nagrade "Beogradski pobednik", a nagradu za natprosečne rezultate u poslovanju, razvoju i doprinosu uspešnosti beogradske i srpske privrede u prethodnoj godini dobilo je devet kompanija.

Privredna komora Srbije - Privredna komora Beograda, dodelila je u sredu uveče (6. decembra 2017. godine) i godišnju nagradu "Poslovni čovek godine" i "Poslovna žena godine", zatim plaketu za posebne zasluge za razvoj i unapređenje privrede Beograda, povelju za jubilej i značajne poslovne poduhvate kao i nagradu za životno delo.

Jelena Trivan, direktorka Službenog glasnika, na dodeli priznanja
Godišnju nagradu "Beogradski pobednik" za ostvarene rezultate u privređivanju u 2016. godini, dobili su AIK banka, društvo za konsalting i reviziju KPMG, Službeni glasnik, Tehnomanija, preduzeće Telegroup, Termovent, JKP Gradske pijace, Soko Štark, Kompanija Prva iskra - Namenska iz Bariča.

Titula "Poslovni čovek godine" za ostvarene rezultate u privređivanju u 2016. godini pripala je Dušanu Peroviću iz firme Termovent komerc, a nagradu "Poslovna žena godine" ponela je Danka Selić, generalna direktorka Beogradskog sajma.

Danka Selić, direktorka Beogradskog sajma, na dodeli priznanja
Sajmu je takođe pripala i svečana povelja povodom jubilarnih godišnjica i značajnih poslovnih poduhvata.

Plaketu za posebne zasluge za razvoj i unapređenje privrede Beograda u protekloj godini dobilo je preduzeće za marketing u ugostiteljstvo K-hotels - hotel Square Nine.

Godišnja nagrada za životno delo pripala je profesoru Slobodanu Zečeviću i modnom kreatoru Aleksandru Joksimoviću.

Inače, nagrada "Beogradski pobednik" dodeljuje se od 1985. godine, a za više od trideset godina, ovaj dokaz uspešnog poslovanja, ponelo je oko 200 privrednih društava i 70 preduzetnika, pojedinaca i institucija.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.