Izvor: Tanjug | Četvrtak, 07.12.2017.| 11:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Beogradski pobednik" u rukama devet kompanija

Sa dodele priznanja
Sa dodele priznanja
U Skupštini grada Beograda upriličena je svečanost povodom dodele tradicionalne nagrade "Beogradski pobednik", a nagradu za natprosečne rezultate u poslovanju, razvoju i doprinosu uspešnosti beogradske i srpske privrede u prethodnoj godini dobilo je devet kompanija.

Privredna komora Srbije - Privredna komora Beograda, dodelila je u sredu uveče (6. decembra 2017. godine) i godišnju nagradu "Poslovni čovek godine" i "Poslovna žena godine", zatim plaketu za posebne zasluge za razvoj i unapređenje privrede Beograda, povelju za jubilej i značajne poslovne poduhvate kao i nagradu za životno delo.

Jelena Trivan, direktorka Službenog glasnika, na dodeli priznanja
Jelena Trivan, direktorka Službenog glasnika, na dodeli priznanja
Godišnju nagradu "Beogradski pobednik" za ostvarene rezultate u privređivanju u 2016. godini, dobili su AIK banka, društvo za konsalting i reviziju KPMG, Službeni glasnik, Tehnomanija, preduzeće Telegroup, Termovent, JKP Gradske pijace, Soko Štark, Kompanija Prva iskra - Namenska iz Bariča.

Titula "Poslovni čovek godine" za ostvarene rezultate u privređivanju u 2016. godini pripala je Dušanu Peroviću iz firme Termovent komerc, a nagradu "Poslovna žena godine" ponela je Danka Selić, generalna direktorka Beogradskog sajma.

Danka Selić, direktorka Beogradskog sajma, na dodeli priznanja
Danka Selić, direktorka Beogradskog sajma, na dodeli priznanja
Sajmu je takođe pripala i svečana povelja povodom jubilarnih godišnjica i značajnih poslovnih poduhvata.

Plaketu za posebne zasluge za razvoj i unapređenje privrede Beograda u protekloj godini dobilo je preduzeće za marketing u ugostiteljstvo K-hotels - hotel Square Nine.

Godišnja nagrada za životno delo pripala je profesoru Slobodanu Zečeviću i modnom kreatoru Aleksandru Joksimoviću.

Inače, nagrada "Beogradski pobednik" dodeljuje se od 1985. godine, a za više od trideset godina, ovaj dokaz uspešnog poslovanja, ponelo je oko 200 privrednih društava i 70 preduzetnika, pojedinaca i institucija.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.