Izvor: eKapija | Ponedeljak, 04.12.2017.| 14:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Na vidikovce u Ulcinju postavljene PetroSOLAR pametne klupe

Odmah nakon Abu Dabija novosadske PetroSOLAR pametne klupe koje se napajaju isključivo solarnom energijom isporučene su i za Turističku organizaciju Ulcinja i montirane na nove vidikovce - Valdanos i Štegvaši, saopštila je kompanija Petro-Mont.

Isporučene PetroSOLAR pametne klupe poseduju LED osvetljenje, prednju i zadnju poziciju za reklamiranje, USB punjače za mobilne uređaje, Wi Fi internet kao i klupu za odmor dužine 1,5 metar.

Prema rečima direktora TO Ulcinj Fuada Hadžibetija, vidikovci Valdanos i Štegvaši su novi projekat TO Ulcinja koji imaju za cilj da prošire turističku ponudu opštine Ulcinj i da svim turistima koji dolaze predstave prirodne lepote ovog dela Crne Gore, sa pogledima koji oduzimaju dah.

Instalirane pametne klupe na solarnu energiju će upotpuniti celokupan doživljaj i podići ga na viši nivo jer će svim turistima koji posete vidikovce obezbediti besplatan Wi Fi Internet i punjenje baterija mobilnih uređaja. Pored toga PetroSOLAR pametne klupe poseduju i pozicije za reklamne poruke putem kojih će TO predstavljati svoje turističke potencijale, dodaje se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.