NavMenu

Tamiš hladnjača iz Pančeva šesti put na dobošu - Početna cena 98,2 miliona dinara

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.12.2017. 14:13
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sabthai/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je šestu prodaju preduzeća Tamiš hladnjača iz Pančeva, kao pravnog lica.

Najvažniju imovinu ovog preduzeća čine dva objekta hladnjače sa pripremom, skladišta, upravne zgrade... Početna cena je 98,2 miliona dinara, koliko iznosi i depozit.

Prema rečima poverenika Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, Dušana Dragojlovića, tokom prethodnih pet pokušaja nije bilo zainteresovanih lica za kupovinu ovog pančevačkog preduzeća.

- Faktički prodajemo zidove, nemamo opremu, ona je u vlasništvu reduzeća Tamiška, kome je prostor sada izdat. Ukoliko i ovog puta ne pronađemo novog vlasnika za hladnjaču, promenićemo način prodaje - kaže Dragojlović za eKapiju.

Javno nadmetanje održaće se u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu, 28. decembra u 11 časova.

Celokupan spisak oglašene imovine i svi detalji u vezi sa ovom prodajom nalaze se u tenderskoj dokumentaciji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.