NavMenu

Beogradski EurologSystem logistički partner u plasmanu kineskih proizvoda na srpsko tržište

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.12.2017. 11:42
Komentari
Podeli
Sa događaja u BudimpeštiSa događaja u Budimpešti
Kompanija EurologSystem Beograd saopštila je da je na nedavno održanom skupu "2017 China-CEEC Matchmaking Event" u Budimpešti, koji je organizovala Bank of China, ostvarila više dogovora o uspostavljanju saradnje i koordinaciji aktivnosti u vezi sa plasmanom kineskih proizvoda na tržište Srbije i regiona.

Jedan od partnera, sa kojima su dogovorili saradnju, jeste i firma Changzhou Transcend.

Kako je navedeno u saopštenju EurologSystem, koja je bila jedina transportno-logistička firma iz Srbije na ovom forumu, na ovom B2B događaju posvećenom povezivanju privrednika Kine i 16 evropskih zemalja centralne i srednje Evrope, učestvovalo je više od 300 kompanija iz 16 evropskih zemalja i više od 100 kompanija iz Kine.

Centralni događaj u Budimpešti bio je šesti sastanak predsednika Vlada zemalja srednje i istočne Evrope i Kine, a u okviru skupa održan je 7. Privredni i trgovinski forum i poslovni B2B forum "2017 China-CEEC Matchmaking Event".

Kako se podseća u saopštenju kompanije EurologSystem, trgovinska razmena Kine i zemalja CEEC se povećala sa 32 mlrd EUR 2009. godine na 60 mlrd EUR 2016. Istovremeno, kineske investicije u infrastrukturu su porasle sa 400 mil EUR 2009, na više od 3 mlrd EUR 2016.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.