NavMenu

Šta li radi moja konkurencija?

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.12.2017. 11:06
Komentari
Podeli

(Foto: Sk.Group_Studio/shutterstock.com)
Želite li da saznate koji su posao Vaši konkurenti dobili?

Ne želite da propustite najnovije vesti o njima?

Želite da pratite planove i druge akcije Vaše konkurencije?

Ovo je novi ekapija servis u kome inicijalno birate do 5 firmi – konkurenata na tržištu, a potom u Mojoj eKapiji i na stranici Moja konkurencija dobijate informacije o objavljenim vestima o njima, tenderima koje su eventualno objavili, događajima u kojima su organizatori, kao i informacije o dodeljenim ugovorima u procesima javnih nabavki, koje je dobila ta firma.

Zato, ako već niste, aktivirajte ovaj servis, izaberite nekoliko Vama važnih konkurenata i redovno pratite ono što rade.

Naravno, listu konkurenata možete stalno menjati - kako se menjaju Vaša interesovanja i poslovi, a i zato što neka konkurencija nestane, a neka se rađa.

Kada ih izaberete, u Mojoj ekapiji ćete moći i da upoređujete svoje finansijske pokazatelje sa finansijskim pokazateljima konkurenata, koji su registrovani kao privredna društva, na vrlo preglednoj aplikaciji, posebno pripremljenoj za Vas.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.