Izvor: eKapija | Subota, 02.12.2017.| 10:18
Izdvojite članak Odštampajte vest

Druga sezona serije Ubice mog oca od 18. decembra na novom TOP kanalu

Kompanija United Media, u čijem su vlasništvu već kanali Sport Klub, N1, Grand, Cinemania, Fight Channel, iDJ i Lov i ribolov, pokreće novi TOP kanal, koji će godišnje emitovati dve do tri premijerne visokobudžetne domaće serije, kao i originalni zabavni program domaće produkcije (dnevni kviz, kulinarski šou itd.) i najgledanije svetske serije.

Svoj rad TOP kanal počinje emitovanjem druge sezone serije koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji – Ubice mog oca, prvom epizodom koja će biti emitovana 18. decembra.

Tako je trend da se najpopularnije svetske serije, kao što su Game of Thrones, Narcos ili House of Cards premijerno prikazuju na kablovskim kanalima ili platformama na kojima beleže kontinuirano rastuće rejtinge i probijaju sve poznate granice gledanosti televizijskog programa, stigao i u naš region, navodi se u saopštenju United Media.

- Nacionalni kanali imaju kvalitetan program za širu publiku, ali prostor koji imaju moraju da dele na različite sadržaje. Sa druge strane kablovski kanali jednu vrstu sadržaja mogu da puštaju 24h, pa korisnici dobijaju sve vreme program koji vole, uz mnogo veći i kvalitetniji izbor – objasnila je Aleksandra Subotić, direktorka United Medie, uz napomenu da je prelazak serija sa nacionalnih na tematske kablovske kanale logičan.

Pored Ubica mog oca, gledaoci TOP kanala će moći da prate i hit serije kao štu su Homeland, Sons of Anarchy, Državni posao, Odmori se, zaslužio si, Bron, Gomorrah, Hell on wheels i mnoga druga iznenađenja.

TOP kanal biće emitovan u četiri zemlje regiona: u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, za početak na SBB-u, Telemachu, Total TV-u i D3i. Dok se kanali ovog tipa u svetu dodatno naplaćuju, platforme na kojima kreće omogućile su da se TOP kanal nađe već u osnovnoj ponudi.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.