NavMenu

Beogradski Alfa Promo Team planira angažovanje hostesa i promoterki i na inostranom tržištu

Izvor: eKapija Petak, 01.12.2017. 10:39
Komentari
Podeli
Hostesa Alfa Promo Team-a na događaju GazpromaHostesa Alfa Promo Team-a na događaju  Gazproma
Organizacija bilo kog promotivnog događaja zahteva učešće profesionalaca iz različitih oblasti, kako bi svaki deo posla bilo pažljivo osmišljen i realizovan. Kako bi kompanijama pružila stručnu podršku u svim promotivnim aktivnostima, beogradska agencija Alfa Promo Team obezbedila je, uz svoje zaposlene, i široku mrežu saradnika.

Osnovna delatnost Alfa Promo Team-a jeste angažovanje hostesa i promoterki za potrebe kompanija, kao pomoć u što boljem plasiranju proizvoda ili usluga na tržištu.

Osim toga, Alfa Promo Team klijentima pomaže i u kompletnoj organizaciji različitih događaja - pri angažovanju profesionalnih stilista, dekoratera, fotografa, kao i keteringa, organizacije štampe promo materijala - kataloga, banera, brošura, pamfleta, rool-up, pozivnica, balona itd, te kreiranja uniformi za hostese.

U zavisnosti od ciljeva kampanje, Alfa Promo Team organizuje promocije sa ciljem direktne prodaje, različite vrste kampanja koje doprinose popularizaciji i većoj prisutnosti brenda, angažuju hostese na sajmovima i sličnim izložbeno-prodajnim manifestacijama, kao i za večernje promocije u ugostiteljskim objektima.

Praksa je pokazala da angažovanje edukovanih promotera i hostesa koji u javnosti zastupaju i promovišu brendove, znači i bolju prodaju, kažu u ovoj agenciji. Ipak, važno je da one budu edukovane i dovoljno informisane o kompanijama i proizvodima koje predstavljaju... Da bi se to postiglo, ponekad su neophodne i posebne edukacije ili treninzi za pojedinačne događaje. Svakako, pre samog događaja, uvek je neophodan kratak brifing, kažu u Alfa Promo Teamu.

- Zadatak promotera je da klijente predstavi u najboljem svetlu, ali je važno i da to učini na kreativan i drugačiji način. Alfa Promo Team vodi računa o tome da svaka promocija bude jedinstvena - kaže Saša Jelić, vlasnik beograske agencije.

Neki od najzačajnijih klijenata, sa kojima je ova agencija do sada sarađivala, jesu kompanije Gazprom, Tuborg, Calsberg, Rolex, hoteli Square Nine i Crowne Plaza... Među najznačajnijim događajima, na kojima su učestvovali, ističu kongres kompanije Gazprom, koji je nedavno održan u Beogradu, a gde su hostese bile zadužene i za prevođenje sa ruskog jezika.

Agencija zasad zapošljava 70 promoterki, a tim se stalno širi. Kako kažu u Alfa Promo Team-u, planiraju da u narednom periodu njihovi promoteri budu angažovani i na sajamskim manifestacijama u državama nemačkog govornog područja. U tom cilju, biće organizovane i interne obuke nemačkog jezika, kao i komunikacijskih veština i prezentacije.

- Pregovaramo sa stranim partnerima, kako bismo promotivne usluge mogli da ponudimo i kompanijama koje učestvuju na inostranim sajmovima. Moguće je da ćemo na inostranom tržištu potražiti i franšizne partnere, a u fokusu su nam Švajcarska, Austrija i Nemačka - dodaje Jelić.

Alfa Promo Team organizuje i kastinge za uloge u filmovima, TV serijima, muzičkim i reklamnim spotovima (za glumce i statiste), za publiku u TV emisijama, za osoblje kongresa, konferencija, sajmova, promocija i koncerata, kao i za modne događaje i editorijale (za manekene i fotomodele).
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.