Izvor: Promo | Četvrtak, 30.11.2017.| 13:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

SAINT TEN Hotel - Konferencijski prostor po meri svakog zahteva (FOTO)

SAINT TEN hotel, lociran u centru Beograda u Ulici svetog Save 10, je svojom ponudom na tržištu podigao standard konferencijskih prostora. Ovaj luksuzan butik hotel nudi više od 200 kvadratnih metara prostora za održavanje širokog spektra događaja od intimnih sastanaka, prezentacija, seminara do konferencija i koktela. Olovka, Papir i Pečat (Pen, Paper i Stamp) su sastavni delovi svakog Sporazuma (Covenant), i isto tako su idealan prostor za svaki konferencijski događaj, jer predstavljaju savremeno opremljene sale, koje se mogu koristiti zasebno, ali i spojeno.

Na šestom spratu SAINT TEN-a se nalazi tzv. Multifunkcionalna soba koja se, kao što joj sam naziv kaže, može koristiti za različite vrste događaja. Diskretni sastanci zahtevaju mir i tišinu, što gosti mogu da pronađu u tzv. Tajnoj sobi (Secret Room) na drugom spratu. Sve sale su opremljene najnovijom tehnologijom: od projektora i platna, mikrofona i ozvučenja do flipchart-ova, conference poziva i interaktivne table, brzog WiFi interneta i besplatnih poziva ka fiksnim mrežama u celom svetu.

SAINT TEN hotel, izuzetnom kombinacijom tradicionalno dobre usluge i modernim salama predstavlja pravi izbor za proslavu novogodišnjih kompanijskih proslava. Pružajući uslugu za svaki aspekt proslave, hotel se prilagodio zahtevima klijenata, pa tako nudi a la carte meni i canape zalogaje, najkvalitetnija alkoholna i bezalkoholna pića. Profesionalna usluga hotelskog osoblja i elegantna atmosfera predstavljaju dodatnu vrednost proslave i izdvajaju SAINT TEN hotel kao lidera u organizaciji prazničnih događaja.

Više informacija na: sales@saintten.com i +381 11 411 66 33


Fotogalerija
SAINT TEN Hotel - Sale za sastanke, konferencije, seminare

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.