NavMenu

Počela rekonstrukcija platoa ispred Crkve Svetog Marka - Završetak radova 25. januara

Izvor: Politika Utorak, 28.11.2017. 12:52
Komentari
Podeli
(Foto: mariait/shutterstock.com)
Rekonstrukcija platoa ispred Crkve Svetog Marka počela je nedavno i trebalo bi da traje do 25. januara 2018. godine.

Radove izvodi lozničko preduzeće MN, a investitor je Srpska pravoslavna crkva, odnosno Arhiepiskopija beogradsko-karlovačka.

Prostor od crkve do Bulevara kralja Aleksandra trebalo bi da zasija sa novom podlogom od granitnih ploča i uređenim zelenim površinama, piše Politika.


Arhitekta Jovan Mitrović autor je projekta koji akcenat stavlja na ukidanje svih denivelacija na platou, dok će leva i desna polovina platoa biti popločane različito i razdeljene zelenilom.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.