Izvor: Novosti | Utorak, 16.08.2005.| 13:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Počinje Beogradski festival piva, reka piva u najavi

Pet dana raja za pivopije – od sutra uveče u Donjem gradu Kalemegdanske Tvrđave kada će biti otvoren treći beogradski festival piva. I ove godine ulaz će biti besplatan, a u odnosu na prošlogodišnji festival najavljeno je više učesnika – proizvođača, kao i prošireni muzički program.

Tokom 5 dana na binama će se smenjivati muzičari, di džejevi, a na zidinama Kalemegdana svakodnevmo će se dešavati «Potraga za izgubljenim blagom», koju priređuje Turistička organizacija Beograd.

Jedna od najvećih atrakcija biće takmičenja u brzom ispijanju piva, a veliko finale biće poslednjeg dana festivala. Diploma «Lavovski cug» ravnopravno se dodeljuje i jačem i slabijem polu, a posebno će se nadmetati i predstavnici pivara i medija.

Što se tiče muzičkog programa u sredu nastupaju Inspektor Blaža, Van Gog i Luis, u četvrtak Tanja Jovićević, Darko Rundek i Delča. Petak je rezervisan za Sunshine i tim DJ-eva na čelu sa Markom Nastićem. Del Arno bend nastupa u subotu, kao i Ortodox Celts i So Sabi. Nedeljni program je rezervisan za "Main stream" diskoteku i DJ -eve Mouse i Lapac. (www.belgradebeerfest.com)

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.