NavMenu

Počinje Beogradski festival piva, reka piva u najavi

Izvor: Novosti Utorak, 16.08.2005. 13:47
Komentari
Podeli

Pet dana raja za pivopije – od sutra uveče u Donjem gradu Kalemegdanske Tvrđave kada će biti otvoren treći beogradski festival piva. I ove godine ulaz će biti besplatan, a u odnosu na prošlogodišnji festival najavljeno je više učesnika – proizvođača, kao i prošireni muzički program.

Tokom 5 dana na binama će se smenjivati muzičari, di džejevi, a na zidinama Kalemegdana svakodnevmo će se dešavati «Potraga za izgubljenim blagom», koju priređuje Turistička organizacija Beograd.

Jedna od najvećih atrakcija biće takmičenja u brzom ispijanju piva, a veliko finale biće poslednjeg dana festivala. Diploma «Lavovski cug» ravnopravno se dodeljuje i jačem i slabijem polu, a posebno će se nadmetati i predstavnici pivara i medija.

Što se tiče muzičkog programa u sredu nastupaju Inspektor Blaža, Van Gog i Luis, u četvrtak Tanja Jovićević, Darko Rundek i Delča. Petak je rezervisan za Sunshine i tim DJ-eva na čelu sa Markom Nastićem. Del Arno bend nastupa u subotu, kao i Ortodox Celts i So Sabi. Nedeljni program je rezervisan za "Main stream" diskoteku i DJ -eve Mouse i Lapac. (www.belgradebeerfest.com)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.