NavMenu

Rakovica dobija još jednu autobusku vezu - Labudovo i Kanarevo brdo spajaće linija 502

Izvor: eKapija Petak, 24.11.2017. 09:01
Komentari
Podeli
(Foto: Aleph Studio/shutterstock.com)
Nova lokalna linija broj 502, koja će povezati novi Dom zdravlja na Labudovom brdu sa Vidikovcem, Maričkom ulicom, Miljakovcem i Kanarevim brdom, počinje da radi u subotu, 25. novembra 2017. godine.

- Linija se uspostavlja na zahtev građana naselja Kneževac i Kijevo, na potezu ulica: Marička - Slavka Rodića - Kneževačka - 17. oktobra, da im se uz postojeću liniju 42 omogući kvalitetnija veza sa drugim delovima opštine Rakovica, posebno veza sa novootvorenim domom zdravlja Labudovo brdo - saopštavaju u Sekretarijatu za javni prevoz.

Trasa linije je sledeća: Miljakovac 1 - Borska - Miška Kranjca - Vijadukt - Pilota Mihaila Petrovića - Marička - Slavka Rodića - Kneževačka - 17.oktobra - Oplenačka - 11. krajiške divizije - Patrijarha Joanikija - Vidikovac, pri čemu će u povratku linija promenu smera na Kanarevom brdu vršiti kao i postojeća linija 54, odnosno ulicama: Čelebićka – Prve šumadijske brigade – Petra Konjovića – Srpskih udarnih brigada – Borska.


Linija će koristiti sva postojeća registrovana stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište DZ Labudovo brdo u ulici Oplenačka, a autobusi će voziti na svakih 15 minuta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.