NavMenu

Centralni registar poništio 1.606 akcija Metals banke

Izvor: Biznis Četvrtak, 25.09.2008. 17:49
Komentari
Podeli

Centralni registar, depo i kliring hartija od vrednosti poništio je 0,47% ukupno emitovanih akcija Metals banke, saopštila je novosadska banka na sajtu Beogradske berze.

Na osnovu Pravila poslovanja Centralnog registra i dostavljene dokumentacije, poništeno je 1.606 akcija Metals banke, članice A Listinga Beogradske berze, pa je njen akcijski kapital sada 339.749 akcija.

Metals banka je objavila i da je za Skupštinu zakazanu za poslednji dan ovog meseca predloženo donošenje odluke o izdavanju javnom ponudom običnih akcija XXIII emisije radi povećanja osnovnog kapitala.

Realizacijom te emisije broj akcija bio bi povećan za 81.000, na 420.749 akcija. Sredstva prikupljena dokapitalizacijom bila bi usmerena u razvoj novih proizvoda i usluga, kao i obezbeđenje konkurentnosti na tržištu, navodi se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.02.2024.  |  Građevina

Obustavljen tender za projektanta autoputa kroz Južni Banat, pa najavljena gradnja veze "brze saobraćajnice" Beograd-Vršac-Vatin i novog graničnog prelaza Vatin

Tender za izradu idejnog projekta auto-puta kroz Južni Banat, od Pančeva preko Vršca do granice sa Rumunijom (granični prelaz Vatin), obustavljen je pet dana nakon objavljivanja u novembru prošle godine. Kako je navedeno u obrazloženju odluke Puteva Srbije od 20. novembra 2023, za tom javnom nabavkom je "prestala potreba" i ona neće biti ponavljana u toku iste budžetske godine, odnosno u narednih šest meseci. Istovremeno, u planu

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.