Izvor: eKapija | Četvrtak, 25.09.2008.| 14:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Telekom Srbije oformio "dream team" za poslove PR-a i marketinga

(Foto: b)

Preduzeće za telekomunikacije „TELEKOM SRBIJA” AD nedavno je izabralo firme i agencije koje će u budućnosti raditi na najznačajnijim marketinškim i PR projektima ove kompanije.

Tako će brending usluga, kreativna rešenja i promocija za strateške i taktičke kampanje
Mobilne telefonije Srbije realizovati „McCann Erickson Group” d.o.o.. Ova firma će raditi i na razvoju i unapređenju odnosa sa korisnicima, kroz interne i eksterne kanale komunikacije, sisteme nagrađivanja i bonus programe, a dobili su i posao unapređenja brendinga prodajnih mesta Mobilne telefonije Srbije.

Kreativna rešenja i promociju usluga poslovne ponude Mobilne telefonije Srbije će raditi „Lowe Idols & Friends”.

Za izrada kreativnih rešenja, produkciju reklamnog i promotivnog materijala i BTL aktivnosti za promociju Internet usluga Telekoma Srbija zadužen je „Incognito” d.o.o.., a promocije Multimedijalnih usluga Telekoma Srbija će raditi „Buzz Advertising” d.o.o.

Produkciju reklamnog i promotivnog materijala BTL aktivnosti za fiksnu telefoniju Telekoma Srbija, a za rezidencijalne i biznis korisnike pripremaće „Luna/TBWA” d.o.o., a BTL (Below the line) aktivnosti za usluge „Telekom Srbija” radiće „2CHIC” d.o.o.

Razvoj komunikacione strategije i sprovođenje PR (public relations) aktivnosti realizuje „Pleon Olaff&McAteer” d.o.o., dok će medija planiranje i monitoring pripremiti „Initiative” d.o.o., sa podizvođečem „McCann Erickson Group”.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.