Izvor: eKapija | Četvrtak, 16.11.2017.| 11:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Francuska nedelja do 23. novembra u Beogradu

Francusko-srpska privredna komora organizuje i ove godine, od 16. do 23. novembra u Beogradu, manifestaciju Francuska nedelja, koja obuhvata niz kulturnih, edukativnih i poslovnih događaja.

Francuska nedelja vezuje se za treći četvrtak u novembru, dan kada se širom Francuske u restoranima i kafićima dočekuje Novi Božole, mlado francusko vino koje se pušta u prodaju odmah nakon fermentisanja. Nakon žurke otvaranja, svi ljubitelji francuske kulture će kroz različite aktivnosti imati prilike da se uz vrhunska francuska vina i kulinarske specijalitete upoznaju sa francuskim brendovima, kompanijama, ali i digitalnim trendovima, navodi se u saopštenju Francusko-srpske privredne komore.

Kako se ovogodišnja manifestacija održava pod sloganom Živeti u digitalnom, prvi u nizu edukativnih događaja je studentska debata - Digitalizuj svoju budućnost. Na ovoj tribini, kroz simulaciju razgovora za posao sa HR predstavnicima francuskih kompanija, studenti će moći da čuju šta korporacije očekuju od budućih zaposlenih u digitalnoj eri, iskustva startup kompanija i transformacije koje IT donosi.

Za one koji traže posao, na adresi www.francuskanedelja.rs tokom cele manifestacije će trajati Onlajn sajam zapošljavanja na kome će svi zainteresovani moći da konkurišu za posao u više od deset francuskih i srpskih kompanija.

Francusko-srpska privredna komora je, u saradnji sa kompanijama koje imaju francuske brendove, obezbedila i popuste na brojne proizvode. Mapa popusta biće aktuelna tokom celog perioda trajanja manifestacije.

Francusku nedelju podržale su kompanije Schneider Electric, Sanofi, Atos, Credit Agricole i Renault, kao i medijski partneri Adria Media Group i Havas Adriatic.

Celokupan program i sve dodatne informacije možete pronaći na veb sajtu Francuske nedelje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.