Izvor: eKapija | Utorak, 14.11.2017.| 10:21
Izdvojite članak Odštampajte vest

Display nagrada za BG Reklam - Polica za kozmetičke proizvode osvojila prestižnu nagradu u Dizeldorfu

Sa dodele nagrada
U konkurenciji 96 proizvoda, koji su se takmičili u 10 različitih kategorija za prestižnu Display nagradu, promotivna polica za kozmetičke proizvode brenda Llums osvojila je srebro. Ovu policu, proizvela je beogradska kompanija BG Reklam.

Display nagrada dodeljena je na godišnjem događaju u Dizeldorfu, koji je okupio predstavnike 49 internacionalnih kompanija.

Ovaj proizvod se takmičio u kategoriji akrilnih rešenja proizvedenih u seriji većoj od 100 komada, a žiri je bio sastavljen od cenjenih stručnjaka iz industrije marketinga i oglašavanja, saopšteno je iz kuće BG Reklam.

Međunarodno priznanje relevantne industrije je svojevrsna potvrda kvaliteta proizvoda koji dolaze sa srpskog tržišta i visoko su konkurentni na međunarodnoj poslovnoj sceni.

BG Reklam je prisutan kako na nemačkom, tako i na drugim evropskim tržištima već više od pet godina i svojim proizvodima krasi prostore niza prodajnih lanaca širom Evropske unije. Kompanija broji više od 160 zaposlenih, poseduje proizvodni prostor na preko 3.000m2 i razvijene partnerske odnose sa mnogobrojnim multinacionalnim kompanijama, podseća se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.