NavMenu

Počinje Festival morskih specijaliteta Dani Ade Bojane u Zemunu

Izvor: eKapija Petak, 10.11.2017. 12:09
Komentari
Podeli
Tradicionalno u ovo doba godine, renomirani riblji restoran Sent Andrea iz Zemuna organizuje festival izvornih specijaliteta od autohtone rečne i morske ribe Dani Ade Bojane. Gosti ovog restorana će moći da uživaju u pravom primorskom ambijentu i svežim ulovima ribara sa ušca reke Bojane u Jadransko more. Pored najcenjenijih morskih riba i plodova mora, na trpezii našeg restorana naćiće se i brodet od jegulje, ulcinjske skakavice, lice, luc, gof...

Ada Bojana, iako skrivena od pogleda i masovnog turizma, najpoznatiji je prirodni dragulj Jadrana. Sa dve strane okružena je rekom Bojanom, dok je sa treće zapljuskuje najčistija morska voda. Zahvaljujući svom od civilizacije izolovanom položaju i jedinstvenom prirodnom ekosistemu, Ada Bojana nije samo omiljeno odredište turista željnih privatnosti, već i pravi raj za sve one koji cene kvalitetnu rečnu i morsku ribu.

Nadaleko poznata ponuda njenih restorana, sada je zahvaljujući manifestaciji Dani Ade Bojane dostupna i Beograđanima.

Restoran Sent AndreaRestoran Sent Andrea
Tokom ovog jedinstvenog festivala vrhunskih gastronomskih specijaliteta, koji traje od 10. novembra do 10. decembra, sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera, a goste će grejati čuvena riblja čorba napravljena po dobro čuvanom receptu kulinarskih majstora sa Ade Bojane. Svakog dana na trpezu restorana Sent Andrea stizaće i sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća Bojane u Jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje Sent Andree i njihove kolege iz čuvenog restorana Ćićkova čarda sa Ade Bojane.


Za Adu Bojanu važi ne samo da je mesto jedinstve prirodne lepote, sa najčistijom rečnom i morskom vodom, već i da atmosferom neutrališe negativne misli. Manifestacija Dani Ade Bojane jedinstvenim konceptom svakako donosi ono najbolje što Ada u gastronomskom smislu nesebično daje svojim vernim gostima, istinskim hedonistima istančanog ukusa, koji joj se uvek iznova vraćaju, podsećaju u restoranu Sent Andrea.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.