NavMenu

Smederevo počinje gradnju sistema za navodnjavanje u Udovicama - Rok za ponude 4. decembar

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.11.2017. 13:13
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Ulrich Mueller/shutterstock.com)Ilustracija
Grad Smederevo raspisalo je poziv za izbor izvođača radova za prvu fazu gradnje sistema za navodnjavanje Udovički plato u Smederevu.

Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, reč je o izgradnji pumpne stanice, koju čine tri međusobno zavisne celine: vodozahvat od armirano-betonskih cevi, zgrada pumpne stanice i pristupna rampa, te plato za parkiranje servisnih vozila.

Kao pogodna lokacija za izgradnju pumpne stanice sa vodozahvatom, identifikovana je katastarska parcela u Udovicama. Namena pumpne stanice je obezbeđenje vode za navodnjavanje prebacivanjem vode iz Dunava do rezervoara u selu Udovice.

Rok za dostavljanje ponuda je 4. decembar do 12 časova. Odabrani ponuđač imaće rok od 270 dana od uvođenja u posao da izgradi sistem, za čiju je izgradnju sredstva obezbedilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Više informacija o tenderu pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.