NavMenu

Sedmo otvoreno nacionalno i internacionalno amatersko prvenstvo Srbije u golfu od 19. do 21. septembra na terenu Golf kluba "Beograd"

Izvor: eKapija Utorak, 16.09.2008. 14:59
Komentari
Podeli

U organizaciji Golf Asocijacije Srbije na terenu Golf kluba "Beograd", od 19. do 21. septembra 2008. godine, biće održano "VII otvoreno nacionalno i internacionalno amatersko prvenstvo Srbije 2008" koje će okupiti više od 100 učesnika i ljubitelja golfa.

U okviru ovog takmičenja biće održano i "II juniorsko otvoreno nacionalno i internacionalno amatersko prvenstvo Srbije 2008" kao i turnir Dijaspore.

Kako je navedeno u saopštenju, očekuje se veliki broj inostranih golf igrača koji će doći iz Slovenije, Švedske, Francuske, Austrije, Grčke, Amerike, Australije i mnogih drugih zemalja.

Najprestižniju nagradu za "hole in one", dijamantski prsten ručne izrade u vrednosti od 4.000 EUR, obezbedila je kompanija "Diamonds International Corporation".

Najveću pažnju će svakako privući najavljeni dolazak članova kraljevske porodice iz Engleske, Novaka Đokovića, Nikole Đurička i Lazara Ristovskog koji će dokazati da su između ostalog i pravi golferi, navedeno je u saopštenju organizatora.

Konferencija povodom predstojećeg događaja zakazana je za petak, 19. septembar 2008, u 14h u prostorijama Golf kluba "Beograd" na Adi Ciganliji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.