Izvor: eKapija | Četvrtak, 02.11.2017.| 11:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Gradske pijace izdaju opremu na beogradskim tržnicama - Cene i do 120.000 dinara

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Anna Dickie/shutterstock.com)
JP Gradske pijace raspisalo su javnu licitaciju za dodelu pijačne opreme. Za više od 100 tezgi, rashladnih vitrina i ramova namenjenih individualnim poljoprivrednim proizvođačima i preduzetnicima, svi zainteresovani imaće priliku da licitiraju 4. novembra 2017. godine sa početkom u 14 časova u prostorijama pijace Kalenić, navedeno je na sajtu tog javnog preduzeća.

Po prvi put na javnoj licitaciji naći će se boks tezge, urađene po uzoru na bokseve na čuvenim španskim pijacama, koji se nalaze na pijaci Vidikovac i nove tezge na pijacama Kalenić i Skadarlija. Pored navedenih pijaca, oglašena pijačna oprema nalazi se i na pijacama Zeleni venac, T.C. Novi Beograd, Blok 44, Zemun, Zvezdara, Mirijevo, Dušanovac, Banovo brdo, Banjica, Gornja varoš, Miljakovac i Braće Jerković.

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650 do 120.000 dinara, dok je rok za preuzimanje licitacionog broja 24 sata pre početka licitacije.

Gradske pijace raspisale su i Oglas za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izdavanje u zakup pijačne opreme na pijaci Otvoreni tržni centar–Novi Beograd. Lica koja su zainteresovana za zakup pijačne opreme na navedenoj pijaci, mogu podneti zatvorenu pismenu ponudu u direkciji preduzeća do sutra, 3. novembra 2017. godine, a otvaranje ponuda obaviće se 6. novembra 2017. godine u 12 časova.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.