Izvor: eKapija | Ponedeljak, 15.09.2008.| 12:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pokrenut lanac pekara "Hleb&Kifle" - otvorena nova pekara u Njegoševoj ulici

(Foto: Hleb&Kifle)

Početak rada lanca pekara "Hleb&Kifle" obeležen je otvaranjem pekare u Njegoševoj ulici 67, u četvrtak (11. septembar 2008. godine).

Pozdravljajući prisutne Marina Stojković, glavna pekarka lanca "Hleb&Kifle", rekla je da su "Hleb&Kifle" nastale kao ideja troje mladih ljudi da se realizuje nešto novo u pekarskoj industriji. Nakon istraživanja tržišta ustanovljeno je da ne postoji organizovani lanac pekara koji bi zadovoljio sve ukuse zahtevnih potrošača i tako je nastala ideja za stvaranjem lanca Hleb&Kifle" .

Ambijent, kvalitet i širok asortiman proizvoda, pristupačne cene, ljubazno osoblje biće jedne od mnogih prednosti "Hleb&Kifle", a pekarski proizvodi Hleb&Kifle" proizvode se prema licenci jedne od najpoznatijih francuskih pekara, rečeno je na konferenciji.

Lanac "Hleb&Kifle" u Beogradu broji osam pekara dok je u Njegoševoj zvanično otovorena najveća u lancu pekara. Ciljevi u narednom periodu su širenje mreže u Beogradu i Srbiji i izbacivanje na tržište potpuno novih proizvoda za naše tržište poput npr. hleba bez kvasca.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.