Izvor: Promo | Sreda, 01.11.2017.| 10:22
Izdvojite članak Odštampajte vest

Korporativni događaji u hotelu Tulip Inn Putnik Beograd - Mesto u kome se prepliću posao i zadovoljstvo

Pored usluge smeštaja, koja je u potpunosti prilagođena potrebama savremenih poslovnih ljudi, hotel Tulip Inn Putnik Beograd svojim korporativnim klijentima nudi i uslugu organizacije korporativnih događaja. Preko dve hiljade poslovnih događaja koji su organizovani u ovom hotelu svedoči o iskustvu i kvalitetu usluge koja se u njemu pruža.

- Imamo iskustva s najrazličitijim događajima, od seminara, konferencija, predavanja, promocija, obuka do prezentacija gaming opreme, praktične prezentacije kozmetičkih tretmana, mini sajmova, praktičnih joga seminara, noći joge itd – objašnjava Milica Tošić, menadžer banket prodaje hotela.

Tulip Inn Putnik Beograd poseduje dve sale maksimalnog kapaciteta do 220 osoba. Obe sale su prostrane, opremljene su savremenom A/V opremom, imaju posebno izdvojen prostor za kafe pauze i osvetljene su prirodnim dnevnim svetlom, što značajno doprinosi efikasnosti rada učesnika događaja.

- Međutim, kvalitet samog prostora ne garantuje zadovoljstvo klijenta. Njima je bitno da je usluga kvalitetna i u skladu sa dogovrenom cenom. Fleksibilnost u pregovaranju i doslednost u realizaciji dogovorenog, je ono što privlači klijente Tulip Inn-a - kaže Tošić.

- Vrlo često posle nekog događaja od klijenta dobijemo komentar da je prezadovoljan ne samo što smo ispoštovali dogovoreno, već što smo spremni i da brzo odreagujemo na nepredviđene okolnosti. To je profesionalnost koju očekuju od hotela – kaže Tošić.

U želji da svojim klijentima ponudi što kvalitetniju i raznovrsniju uslugu hotel Tulip Inn Putnik Beograd je pripremio i specijalnu ponudu za organizaciju korporativnih proslava. Kompanije koje žele da sa svojim zaposlenima proslave poslovne uspehe ostvarene tokom protekle godine, mogu organizovati koktel ili svečanu večeru sa neograničenim posluženjem pića.

Ukoliko tražite nešto drugačije u ponudi je i organizacija pasta večeri – modernog open kitchen koncepta, koji gostima dozvoljava da učestvuju u procesu pripreme jela. U pakete su takođe uključeni i postavka i dekoracija sale prema želji klijenta, kao i specijalne cene smeštaja za goste koji ne dolaze iz Beograda.

Više informacija pročitajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.