NavMenu

Inđija traži partnera za gradnju akvaparka - Na oko 1.300 m pronađena geotermalna voda

Izvor: eKapija Ponedeljak, 30.10.2017. 11:31
Komentari
Podeli
Projekat akvaparka iz 2015. godine (Foto: blackoak.rs)Projekat akvaparka iz 2015. godine
Za izgradnju akvaparka u Inđiji opština traži suinvestitora, kako bi taj projekat bio konačno realizovan, prenosi Sremska TV.

- U projekat do sada je uloženo 500.000 EUR i sada se traži ozbiljan partner - rekao je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak.

On je naveo da je lokacija budućeg akvaparka u neposrednoj blizini Fashion Park Outlet centra, te da je u pitanju kompleks od 60 ha, prenosi Sremska TV.

Kako je dodao, na toj lokaciji već je urađena bušotina, koja je pokazala prisustvo geotermalne vode temperature od 61 stepen, na dubini od 1.300 metara.

Podsetimo, sredinom 2015. najavljivana je gradnja akvaparka u Inđiji čiji je investitor trebalo da bude kompanija BlackOak Developments. Tada je rečeno i da će u Inđiji biti izgrađen akvapark po uzoru na one u Dubaiju, a projekat je procenjen na 40 mil EUR. Otvoreni deo parka je trebalo da se prostire na 100.000 m2, a zatvoreni na 10.000 m2, kako bi posetioci mogli da uživaju u kompleksu i tokom zimskih meseci.

BlackOak Developments, inače, vlasnik je Fashion Park Outlet centra.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.