Izvor: eKapija | Ponedeljak, 30.10.2017.| 10:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

ASW Inženjering predstavio planove razvoja - Događajem Partner Day obeleženo 27 godina poslovanja

Sa događaja
U cilju upoznavanja partnera sa strategijom razvoja kroz Road map proizvoda i usluga, kompanija ASW Inženjering je nedavno u Beogradu održala poslovni događaj pod nazivom Partner Day, sa sloganom "Podaci prave novac".

Povod za okupljanje bilo je obeležavanje 27 godina poslovanja ove kompanije, a na skupu se diskutovalo o planovima u daljem razvoju i globalnim trendovima.

Predstavljanjem agende razvoja pod nazivom ASW Road map, kompanija ASW Inženjering je želela da upozna klijente sa planovima u daljem razvoju postojećih proizvoda, ali i da predstavi novine u proizvodima i njihovim funkcionalnostima kroz prezentacije B2B porta i asw:SapiensNew, navodi se u saopštenju ASW Inženjering.

Održana je i prezentacija pod nazivom Machine learning, koja govori o inteligentnim informacionim sistemima i mašinskom učenju kao najpopularnijim oblastima računarstva, kako u akademskim krugovima, tako i u industriji.

Na prezenatciji su predstavljeni rezultati uspešno realizovanog pilot projekta za jednog od većih klijenta ASW-a. Projekat je dao alate koji se koriste u različitim segmentima poslovanja, kao što su oblasti marketinga, trgovine i logistike. Ti alati su zasnovani na veštačkoj inteligenciji koja uči iz zapisa skupljanih godinama u ASW skladištima podataka. Njihovom primenom se znatno unapređuje poslovni proces, pruža se do sada nezamisliv uvid u ponašanje kupaca i tako omogućava povećanje profitabilnosti bez povećanja obima posla, dodaje se u saopštenju.

Tokom više od dve decenije poslovanja kompanija ASW Inženjering počela je da pruža i konsulstantske usluge.

- Konsultacija je posebna usluga jer su naši inženjeri, tokom godina rada, akumulirali zavidan nivo znanja i iskustva koje sada stavljamo na raspolaganje i drugima - rekao je Nenad Avlijaš, generalni direktor kompanije ASW Inženjering.

Radi obezbeđivanja najkvalitetnijih kadrova i otpornosti na fluktuaciju resursa koja je u IT sektoru posebno izražena, ASW Inženjering je pokrenuo i internu Akademiju za mlade inženjere, gde na svakih 6 meseci primaju 5 novih svršenih studenata, koji stiču praktična znanja o proizvodima i procesima ASW-a.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.