Izvor: eKapija | Četvrtak, 26.10.2017.| 14:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoren konkurs Telenor fondacije Uključisedigitalno - Rok za prijave 2. novembar

Ilustracija (Foto: Ollyy/shutterstock.com)
Telenor fondacija raspisala je novi konkurs za podršku projektima humanitarnih i nevladinih organizacija, institucija i fondacija registrovanih u Srbiji. Minimalna podrška projektima je 1.000 EUR, a maksimalna 15.000 EUR, u dinarskoj protivvrednosti, a osim finansijskih sredstava podrška obuhvata i mogućnost korišćenja potencijala osnovne delatnosti Telenora.

Fokus projekata trebalo bi da bude na inovativnim, digitalnim rešenjima usmerenim na smanjenje nejednakosti u našem društvu. Akcenat je na oblastima delovanja Telenor fondacije, kao što je edukacija dece, roditelja i nastavnika o bezbednom korišćenju interneta.

Rok za prijave je 2. novembar, a podržani projekti biće poznati u decembru.

Kako se navodi u saopštenju Telenora, kompanija putem aktivnosti Telenor fondacije ulaže u Srbiju i pomaže rešavanju izazova s kojima se suočava srpska zajednica koristeći sve prednosti telekomunikacione industrije. Kao član najveće svetske dobrovoljne inicijative Globalnog dogovora UN-a, Telenor doprinosi podizanju svesti o 17 Globalnih ciljeva za održivi razvoj. Telenorova strategija održivog razvoja i aktivnosti usmereni su ka realizaciji Cilja 10: Smanjenje nejednakosti (#reducedinequalities).

Više informacija o načinu prijave na konkurs možete pronaći OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.