NavMenu

Početak saradnje kompanija SBB i Lanaco - Od 1. novembra startuje IT rešenje za mala i srednja preduzeća EcoOne

Izvor: eKapija Utorak, 24.10.2017. 17:47
Komentari
Podeli
Dragan Ninić i Srđan TomaševićDragan Ninić i Srđan Tomašević
Kompanija SBB započela je saradnju sa jednom od najuspešnijih IT kompanija u regionu - Lanaco, koja već dve i po decenije posluje u oblasti informacionih tehnologija.

Kako je saopšteno iz kompanije SBB, ova saradnja malim i srednjim preduzećima pružiće mogućnost digitalne transformacije poslovanja, čime će moći da unaprede svoj biznis radeći brže, jednostavnije i ekonomičnije.

SBB će od 1. novembra biti u mogućnosti da svojim biznis korisnicima ponudi ERP rešenja Lanaca, distribuirana u modelu SaaS (Software as a Service – softver kao usluga) iz sopstvenog Data centra. Ovime se pruža šansa malim i srednjim preduzećima da uz minimalna ulaganja imaju kvalitetno softversko rešenje koje objedinjuje poslovanje, optimizuje procese i obezbeđuje donošenje poslovnih odluka na bazi realnih biznis parametara. Ovo rešenje će se na tržištu naći pod brendom EcoOne.

- Saradnjom sa Lanacom malim i srednjim preduzećima omogućavamo lakše usvajanje novih trendova koje digitalizacija sa sobom donosi u svet biznisa i samim tim damo im priliku da svoje poslovanje unaprede i podignu na viši nivo. Na ovaj način preduzećima olakšavamo analizu poslovanja, planiranje i donošenje odluka – izjavio je Srđan Tomašević, direktor SBB Solutionsa.


- Verujemo da će saradnja sa SBB-om u kratkom roku doprineti kvalitetnoj informatickoj podršci poslovanju malih i srednjih preduzeća. Tržištu ćemo ponuditi dva različita EcoOne paketa uz zajednički cilj da u budućnosti kreiramo set ERP rešenja različitih formata koja će se mapirati na različite potrebe preduzeća - rekao je Dragan Ninić, direktor sektora sa razvoj poslovanja kompanije Lanaco.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.