NavMenu

Vranje rekonstruiše Zdravstveni centar i osnovne škole

Izvor: eKapija Nedelja, 22.10.2017. 13:09
Komentari
Podeli
Odobrena sredstva i za obnovu Zdravstvenog centra u Vranju/Ilustracija (Foto: hxdbzxy/shutterstock.com)Odobrena sredstva i za obnovu Zdravstvenog centra u Vranju/Ilustracija
Vlada Srbije donela je zaključak o finansiranju projekata obnove i unapređenja objekata u javnoj svojini u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite, a na predlog Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. Ovim dokumentom, Vranju su odobrena tri projekta - rekonstrukcija Zdravstvenog centra, OŠ Radoje Domanović i izdvojenog odeljenja OŠ Branislav Nušić u Rataju, objavljeno je na sajtu tog grada.

- Radi se o značajnim investicijama, čijom će realizacijom biti stvoreni znatno bolji uslovi za pružanje zdravstvene zaštite i za izvođenje nastave - kazao je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

Prema njegovim rečima, posredstvom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, u proteklom periodu, rekonstruisane su i osnovne škole Vuk Karadžić i Svetozar Marković.

Istovremeno, Vranju je odobren još jedan projekat, ali preko Ministarstva prosvete i Jedinice za upravljanje projektima. Reč je o sanaciji OŠ Jovan Jovanović Zmaj u Vranju. Vrednost investicije je 70.000 EUR, a radiće se na sanaciji krova i zameni elektroinstalacija, prenosi sajt tog grada.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.